FINISAJE INTERIOARE

Placari


Placari ceramice RAGNO cu nuante simple sau neutre, furnizate de MARAZZI, placi de gresie rectificata portelanata in masa “tutto massa” cu dimensiuni 60x60 (cm) si faianta din pasta alba cu suprafete netede sau 3D cu dimensiune 25x76 (cm)

ragnobymarazzi.png

Parchet


Laminat Gama Suite, producator ROOMS Germania cu clasa de traffic AC5 (traffic commercial intens) aceasta gama este alegerea recomandata pentru spatiile cu traffic ridicat care ofera in acelasi timp decoruri deosebite cu finisaje de calitate.

rooms.png

Tâmplarie exterioara


Executata de catre MADRUGADA din profile SALAMANDER de ultima generatie, geam tripan cu sticla Four Season, feronerie ROTO cu deschidere oscilo-batanta, inchidere multipunct si microventilatie.

 

salamander.png

 Rubineterie - Ideal Standard seria Ceraplan III


Calitatile sale de necontestat, combinate cu functionalitatea si siguranta in utilizare, sunt argumentele care au dus la aparitia acestei serii complet moderna si revigoranta, in timp ce proiectia lunga a pipei face aceasta baterie potrivita pentru orice dimensiune de lavoar.

idealstandard.png

Radiatoare termice


Radiatoarele produse de VOGEL & NOOT indeplinesc numeroase standarde de calitate recunoscute la nivel international si procesele de productie din toate fabricile sunt certificate ISO.

vogel-noot.png

Aparataj terminal


Prize si intrerupatoare modelare VIMAR, unul dintre liderii mondiali in domeniu, aparataj cu un design modern si calitate superioara. Posibilitate multipla de configurare ulterioara datorita gamei variate de culori ce pot fi asortate ambientului final al clientului.

vimar.png
© 2017-2018 21RESIDENCE | POLITEHNICA. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta
*Continutul site-ului este supus modificarilor

Please publish modules in offcanvas position.